Tilknyt en ekstern
HR-partner

BrainSearch Network tilbyder en bred vifte af systemer og services inden for HR. Har du ikke en HR-afdeling, mangler du de nødvendige kompetencer, eller er du under et stort tidspres, er vi behjælpelig med sparring på området.

Som virksomhed har du mulighed for at få adgang til vores test- og rekrutteringssystem, som styrer og håndterer al kommunikation med kandidaterne elektronisk. Hermed får du et overskueligt og tidsbesparende system, som skaber bedre overblik og struktur i rekrutteringsprocessen.

Har din virksomhed specielle behov eller ønsker, er det muligt at tilpasse vores systemer, så du som kunde opnår de samme muligheder og fordele som et professionelt rekrutteringsbureau.

En bred vifte af HR-ydelser

Foruden adgang til vores test- og rekrutteringssystem tilbyder BrainSearch Network en række HR-ydelser, som kan skræddersys til den enkelte virksomheds behov og ønsker:

  • Kandidatvurdering
  • Bisidder ved samtale
  • Outplacement
  • Lederudvikling
  • Rådgivning ved den nye dataforordning
  • Rådgivning ved MUS-samtale

Tag fat i BrainSearch Network for en dialog om, hvordan din virksomhed får størst udbytte af vores HR-ydelser.

Ring på telefon 23 23 88 45, eller skriv en mail til
Henning Christensen på hc@brainsearch.dk

Om BRAINSEARCH NETWORK

BrainSearch Network er et netværk af dedikerede headhuntere på tværs af brancher og geografi. Vi udnytter det bedste af netværkstankegangen til at finde de mest kvalificerede kandidater til den enkelte virksomhed. Vi arbejder målrettet og dedikeret med at lave et kvalificeret match mellem virksomhed og kandidat.

Godkendt af datatilsynet

BrainSearch Network

Direktører

Ledere

Specialister

Kontakt BrainSearch Network

Frisenvoldvej 20, 8940 Randers SV